Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Цифрова мандрівка «У світі Word»

18.09.2024
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Вісімнадцятого вересня за новими знаннями у цифрову мандрівку «У світі Word» відправилися читайлики молодшого відділу дитячої книгозбірні Южноукраїнська. Бібліотекарка Олена Горох підготувала для маленьких здобувачів цифрової освіти презентацію про історію створення, цікаві факти та базові навички текстового процесора Microsoft Word. Під час практичної частини заходу діти навчилися створювати документ, змінювати шрифт, його розмір та колір тексту. Зустріч у дитячому бібліохабі пройшла цікаво, продуктивно, пізнавально та весело.

Цифрова грамотність – невіддільний складник у вихованні та навчанні сучасної дитини. Важливо, аби маленькі українці вчасно здобували якісні навички, як-от: безпечний пошук інформації в інтернеті, користування месенджерами, е-поштою, застосунками тощо. Юні мешканці Южноукраїнської громади мають нагоду навчитися цифрової грамотності у міській бібліотеці для дітей, яка є офіційним Хабом.

Запрошуємо усіх охочих мешканців громади до бібліотеки не тільки познайомитися із захопливими книжками, а й здобути цифрові навички!

Ласкаво просимо!