Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Щотижнева нарада з комунальних питань

17.09.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Щотижнева нарада з комунальних питань, що відбулася у вівторок під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка, розпочалася на площі перед виконавчим комітетом з загальнодержавної хвилини мовчання для вшанування пам'яті всіх військових та цивільного населення, які загинули через повномасштабне вторгнення російської армії в Україну.

У нараді взяли участь керівники комунальних підприємств, начальники структурних підрозділів  міської ради, староста Іванівського старостинського округу та інші. На початку роботи Валерій Онуфрієнко привітав з Днем рятівника очільника управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Олега Травкіна. Також представив присутнім нового начальника управління будівництва та ремонтів Олега Нестеренка.

Міський голова заслухав керівників про виконання доручень, наданих на попередній нараді. Одним з найважливіших питань наради було готовність комунальників до осінньо-зимового періоду, а саме: підготовці  мереж, обладнання та техніки. Також обговорювались питання  благоустрою, з якими жителі громади звертаються до влади (занедбаність певних територій, прибирання сміття, паркування тощо).

Також міський голова надав доручення новопризначеному начальнику управлінню будівництва та ремонтів підготувати на сесію звіт щодо проєктів, які по строкам не можуть бути реалізовані в поточному році та які наразі є в роботі.

Валерій Онуфрієнко акцентував увагу на персональній відповідальності всіх  керівників щодо порушень, виявлених при перевірці комунальних підприємств та управлінь міської ради державного фінансового аудиту та недопущенні їх в подальшій роботі.

Наприкінці наради присутні отримали від міського голови низку протокольних доручень.