Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звітна конференція Ради ветеранів ВП ПАЕС
AA

Звітна конференція Ради ветеранів ВП ПАЕС

У понеділок, 16 вересня, у малій залі Будинку культури «Енергетик» відбулася звітна конференція Ради ветеранів ВП ПАЕС під головуванням голови цієї організації Миколи Сидорова. На зустріч з пенсіонерами енергетичної галузі були також запрошені міський голова Валерій Онуфрієнко, генеральний директор ВП ПАЕС В’ячеслав Стоянов, заступник голови профспілки ВП ПАЕС Владислав Момотов та директор КНП ЮМБЛ Сергій Лупов.

Після звіту керівництва Ради ветеранів про діяльність за 2023 рік, присутні у залі поставили багато запитань запрошеним гостям. Колишніх працівників енергетичної галузі цікавили майбутнє перейменування міста, забезпечення громади електроенергією, надання зручного приміщення для роботи з ветеранами АЕС. Валерій Онуфрієнко та В’ячеслав Стоянов розповіли про кроки, що робляться для вирішення озвучених проблем.

Та більшість питань стосувалися охорони здоров’я: чи буде колись мамолог та онколог у КНП ЮМБЛ, чому не надається повна медична допомога при інсультах, чому фізіотерапевтичні процедури стали платними та інше. Сергій Лупов надав пояснення щодо особливостей співпраці з Національною службою здоров’я України, детально розповів про послуги, на надання яких укладені договори з НСЗУ, наголосив на нагальній для нашої громади проблеми із залученням вузьких медичних фахівців.

Після завершення всіх звітів та виступів присутні одноголосно підтримали постанову звітної конференції первинної організації ветеранів ПАЭС про визнання роботи керівництва ради за звітний період задовільною.

 

 

Читайте також