Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради
AA

Відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради

В четвер,  10 листопада відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури Южноукраїнської міської ради.  Порядок денний складався з трьох питань.

Членами ради було розглянуто такі питання:

1. Благоустрій території біля кафе «MIXFOOD», розташованого за адресою: проспект Соборності, 7 в м. Южноукраїнську (замовник – фізична особа – підприємець).

Результат розгляду: підтримано, але з деякими зауваженнями членами ради. 

2. Питання щодо можливості розміщення дитячого майданчику з двома магазинами біля житлового будинку №4 по бульвару Шевченка  в м. Южноукраїнську (замовник – фізична особа – підприємець).

Результат: Не погоджено, враховуючи наявність зелених насаджень, які потрібно було знищити для розміщення магазинів, а також беручи до уваги близькість розташування житлового будинку №4 по бульвару Шевченка .

3. Окрему увагу приділено розгляду листа від Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області від 20.10.2022 щодо внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення вимог цивільного захисту під час планування та забудови територій.

Зауваження та пропозиції по розглянутим питанням зазначені в протоколі  та будуть доведені до замовників для подальшого реагування та виконання.

 

 

 

Читайте також

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації на місцевому...