Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про затвердження вимог та рекомендацій до дизайну адресних табличок в межах території Южноукраїнської міської територіальної громади
AA

Повідомлення про затвердження вимог та рекомендацій до дизайну адресних табличок в межах території Южноукраїнської міської територіальної громади

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради повідомляє, що на офіційному сайті міської ради в підрозділі «Проекти рішень міської ради» розділу «Нормативні акти» розміщений проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження вимог та рекомендацій до дизайну адресних табличок в межах території Южноукраїнської міської територіальної громади».

Вимоги та рекомендації до дизайну адресних табличок розроблено з метою покращення естетичної привабливості та упорядкування адресного господарства на території Южноукраїнської міської територіальної громади.

Зауваження та пропозиції до дизайну адресних табличок просимо надавати у письмовій формі в термін до 24.10.2022 за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9, каб.1, e-mail: mistobud55085@ukr.net. Довідки за телефоном: 5– 50 -85 (відділ містобудування та архітектури).  

Читайте також

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації на місцевому...