Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Літературна вітальня «Впізнай літературного героя»
AA

Літературна вітальня «Впізнай літературного героя»

Літо - гаряча пора для бібліотек і для бібліотекарів, коли дітям не тільки пропонують книги, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля. Ось і сьогодні наша бібліотека запросила своїх читайликів до літературної вітальні, взяти участь у грі-вікторині «Впізнай літературного героя», яку підготував відділ обслуговування дітей старшого та середнього шкільного віку.

Діти весело та цікаво провели свій вільний час, впізнавали своїх улюблених героїв, читали і обговорювали цікаві книжки, отримували позитивні емоції і хороший настрій.

Родзинкою заходу було - обрати книгу на осліп. Юним читачам була представлена незвична книжкова виставка. Книги різних жанрів були обгорнуті різнокольоровим папером. Знайомство з книгою таким чином дуже цікаве і незвичне, коли тобі пропонують і ти не бачиш її обкладинки. Діти обирали книги, які потім взяли додому читати. Як бонус вони отримали яскраві закладки для зручного читання. Також наших читайликів ми пригостили персиками, краплинка - вітамінка хай додасть користі для подальшого розвитку малечі

Долучайтесь до читання, бібліотека чекає на вас!

 

Читайте також

Книжкова виставка «Літературні обрії М. Коцюбинського». Южноукраїнська міська бібліотека

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Южноукраїнська міська бібліотека з нагоди 160 - річчя від дня народження видатного українського пись...