Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Атомники Південноукраїнської АЕС взяли участь у Khust Half Marathon 2024
AA

Атомники Південноукраїнської АЕС взяли участь у Khust Half Marathon 2024

Минулого тижня легкоатлети з Південноукраїнської АЕС пробігли традиційний півмарафон  Khust Half Marathon 2024 та долучилися до збору коштів на підтримку Збройних сил України.

Шостий благодійний півмарафон відбувся в місті Хуст 28 квітня. Цього року захід був наймасовішим, участь у ньому взяли 900 легкоатлетів із 17 регіонів України та Євросоюзу. Філію «ВП ПАЕС» представляли троє атомників:

  • Альона Кислиця – відділ охорони здоров’я;
  • Володимир Васьков –  електроцех;
  • Вячеслав Оголенко – електроцех.

Атомники змагались на основній дистанції у 21,0957 км. Загалом її долали 600 спортсменів. Особливістю цьогорічного забігу стало те, що вперше учасники півмарафону бігли сертифікованою трасою. В абсолютному заліку Вячеслав Оголенко зайняв 10 місце та показав особистий рекорд, пробігши дистанцію за 1 год. 15 хв. 34 сек. Здобутком Володимира Васькова стало 112 місце, Альони Кислиці – 243 місце.

Для легкоатлетів ПАЕС участь у заході стала не лише можливістю випробувати власні сили. Вони долучилися до збору коштів на підтримку Збройних сил України. За рахунок внесків організаторам Khust Half Marathon 2024 вдалося зібрати гроші на два автомобіля та 66 дронів для Нацгвардії та 3-ї окремої штурмової бригади.

Читайте також